hits

Følte meg dum og usmart

Har alt i hele mitt liv prøve å kunne snakke med folk og har følt at jeg ikke har blitt sett akkurat sånn som jeg var en skygge...
Hvorfor går folk rundt og mobber Autisme noe som ikke er noe moro å ha for ble mobbet for det og ingen ville nesten være med meg på grunn av det.

Jeg ble kastet ting på folk tok tibg fra meg i skolesekken og da var det et punkt i livet mitt at jeg ville bare død for jeg fortjente ikke liv som jeg sa en gang.
Alt det jeg ville det var å ha normale venner og ikke folk som er helt mongo skadet oppi hodet, men ungdomsskolen var ikke lett.. de sa ikke hei til meg bare på grunn av at jeg gikk på en spesial skole for ekstra hjelp noe jeg hatet for jeg ville gå i en vanlig klasse.

Ble kalt for hore vær gang i mat og helse timen uten at jeg hadde gjort noe så begynte å skulke å sa ifra til læreren at jeg klarer det ikke lenger.
Det ble for hardt at jeg begynte med selvskading som 14 åring så jeg hater skolen selvom jeg ikke går der lenger for synes det er bare bortkastet tid å sitte på en skolepult å kanskje få i mot brev der det står stygge ting.

Den dag i dag så føler jeg meg fortsatt dum og usmart å jeg sier at man kan ikke alt i verden og det er så teit at folk tror at man må kunne alt i verden bare for å forstå, men man kan ikke det!
Man ber ikke om å få diagnoser elr sykdommer å kanskje bli mobbet elr ertet bare på grunn av at man er forskjellig og ungdomstida så brukte jeg aldri sminke elr var selvopptatt for jeg var meg selv å var aldri slem også var det bare dritt som kom tilbake og ble deprimert.

Alle skal kunne føle seg verdt og ikke bli utestengt derfor har jeg tenkt til å støtte en nettside som heter Stopp Mobbing for hater mobbing for det gjør vondt og bare fordi man har forskjellige årsaker så er man ikke mindre verdiløs for meg så er det de som mobber er mindre verdifulle for mobbere er det mest umennskelige menneskene jeg kan møte.
Sånn folk som det der gjør meg bsre helt kvalm og at de greier å leve med det det forstår jeg ikke.

Alt dette som jeg skriver nå det er fordi jeg har følt meg ignorert.
Så til alle dere på Stridsklev ungdomsskole.. dere kan bare hate meg så mye dere vil, men har aldri gjort dere noe vondt.
Dere skulle bare visst hvor mye ubehag jeg følte når jeg kom i mat og helse timen og gym timen.

Unnskyld kjære lesere, men bloggen er som en dagbok for meg :) ❤

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

linnis1234.blogg.no

linnis1234.blogg.no

21, Porsgrunn

Er en jente på 21. Blogg om min værdag og hva som skjer ellers. Ta en tur innom bloggen hvis du vil.:)

Kategorier

Arkiv